Go to Top

Expertise

Expertise

Gensos is een toonaangevende ontwikkelaar van superkritische vergassingssystemen.

Het bedrijf is ontstaan ​​uit het onderzoek naar superkritische media en vergassing aan de Technische Universiteit Delft, gecombineerd met kennis van de agrarische sector en ervaring met de engineering van thermische processen. Sindsdien is Gensos blijven samenwerken met gerenommeerde onderzoeksinstituten en partnerorganisaties.

Gensos doet onderzoek en ontwikkeling naar diverse aspecten van het superkritisch vergassingsproces ten behoeve van verbetering van haar product. Deze aspecten variëren van het verbreden van de verschillende samenstellingen van natte afvalstromen die kunnen worden verwerkt tot het verbeteren van de gaskwaliteit. Onze fundamentele onderzoeksresultaten worden gepubliceerd in peer-reviewed wetenschappelijke tijdschriften (een selectie is hier te vinden).

Door de combinatie van fundamentele wetenschappelijke kennis, ingenieursdeskundigheid en praktische ervaring, zijn wij uniek in staat om superkritische vergassing te ontwikkelen en vercommercialiseren en zodoende haalbare oplossingen te bieden aan klanten die een effectieve methode zoeken voor de eindverwerking van nat afval.