Go to Top

Carrière

Carrière

Gensos is een dynamische, innovatieve en ambitieuze cleantech ontwikkelaar. In al onze activiteiten streven we als maatschappelijk verantwoorde onderneming naar kwaliteit en een betere balans tussen people, planet en profit. Elke dag werken onze enthousiaste professionals aan innovatie en technologieontwikkeling, vanuit onze kantoren in Delft en Breezand in Nederland en daarbuiten.

Als leider in de ontwikkeling superkritische vergassingstechnologie zijn we ambitieus over de toekomst. Wij komen daarom graag in contact met getalenteerde en gedreven mensen die ons team zouden kunnen versterken.

Stage

Gensos heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar op interessante onderwerpen met betrekking tot energie, proces, chemie, water, duurzaamheid en business. Hiervoor werken we samen met onderwijsinstellingen in de omgeving van onze vestigingen in Delft en Breezand. Kandidaten met relevante achtergronden en belangstelling voor innovatie, technologieontwikkeling en het bijdragen aan een duurzamere leefomgeving moedigen wij aan om contact op te nemen.